Physio Pilates – Alkeis/keskitaso. Maanantaisin 17.00-18.00, 6krt, 25.9 – 30.10.2023

95,00 

Saatavuus: 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1.1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Physio Pilates – Alkeis/keskitaso 6 kerran kurssi maanantaisin klo 17.00-18.00, 6krt, 25.9 – 30.10.2023

Ryhmään mahtuu 6 ensimmäistä varaajaa. Tämä on avoimen tason ryhmä, johon voi osallistua ilman aiempaa liikkumistaustaa.

Pilates-harjoittelu pohjautuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Physio-Pilates on kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävää harjoittelua koulutetun Physio Pilates-ohjaajan, fysioterapeutin ohjauksessa. Tunnilla keskitytään kehon syvien tukilihasten aktivointiin, fysiologisesti oikeiden liikeratojen harjoittelemiseen sekä hengityksen syventämiseen. Harjoittelussa yhdistyy lihasvoima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteet joita tehdään oman hengityksen tahdissa. Vartalon tukilihasten harjoitteleminen parantaa kehon kannatusta ja fysiologisesti oikeiden liikeratojen harjoitteleminen auttaa vähentämään kuormitusta kehossa. Syvien tukilihasten aktivaatio on perusta kaikelle liikkumiselle. Pienryhmässä harjoittelu mahdollistaa myös yksilöllisen ohjauksen niin halutessasi. Tule voimaan hyvin.

Saat laskun sähköpostiisi kun kurssin toteutuminen vahvistuu. Kurssi toteutuu kun osallistujia on vähintään 2. Maksutapoina käyvät myös liikuntaedut: E-passi, Smartum, Edenred. Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, ota yhteyttä sähköpostitse fysiosoma@gmail.com.

Kurssin ohjaajana toimii Physio Pilates -ohjaaja, fysioterapeutti Satu Bergman, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Kurkkaa lisätietoja nettisivuilta. Mukaan tarvitset vesipullon ja harjoituksen teemme ilman kenkiä. Studiolta saa lainata jumppa-alustoja tai voit tuoda oman mukanasi.

Physio Pilates- ohjaajana toimii aina pitkän pilates-koulutuksen käynyt fysioterapeutti. Physio Pilateksen tunnin vahvuutena on ohjaajan taito soveltaa liikkeitä kaikenlaisille liikkujille vasta-alkajista edistyneisiin ja ohjaaja osaa huomioida myös erilaiset liikerajoitukset. Täältä löydät lisää tietoa Physio Pilatekseen liittyen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Physio Pilates – Alkeis/keskitaso. Maanantaisin 17.00-18.00, 6krt, 25.9 – 30.10.2023”