Valmennus 3kk / 6 tapaamista

246,00 

Tuotetunnus (SKU): 3 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Henkilökohtainen valmentaja sinulle!

Onko tavoitteenasi saada lisää virtaa arkeen? Kaipaatko levollisempaa unta? Onko tavoitteenasi painon pudotus tai liikunnan aloittaminen tauon jälkeen? Haluatko kasvattaa lihasmassaa tai lisätä liikkuvuutta?

Yksilövalmennuksesta saat apua tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Valmennus 3kk / 8 tapaamista 246€ / kk. Maksa kuukausi kerrallaan erissä.

Valmennuspaketti koostuu yhteisistä treenikerroista, jolloin harjoittelua voidaan tehdä Fysio SOMAN studiolla Tammelassa, ulkona, vedessä tai muussa sovitussa paikassa. Tämän lisäksi valmentaja on koko jakson ajan sinun tukena ja vastaamassa mieltä askarruttaviin asioihin. Muokkaamme ohjelmaa jakson aikana ja saat uusia harjoitteita jokaiselle treenikerralle. Valmennuspaketti sisältää siis paljon muutakin kuin treenikaverin yhteisiin harjoitteluhetkiin. Valmennuspakettiin kuuluu myös alku- ja lopputestit, jotka valitaan asiakkaan tavoitteiden mukaisesti valmennuksen alussa. Pidemmissä valmennuksissa tehdään myös välitestaus jakson aikana. Konkreettisilla testeillä saat luotettavaa tietoa kehittymisestä valmennuksen aikana.

Valmennuspaketin myötä saat arkeesi mukaan henkilökohtaisen valmentajan, jolta saat apua tavoitteiden saavuttamiseen ja kannustusta harjoitteiden tekemiseen. Valmentajasi huolehtii oikeanlaisesta harjoittelun ohjelmoinnista ja harjoitteiden soveltuvuudesta yksilöllisesti. Ohjelmoinnissa huomioidaan sinun elämäntilanteesi ja harjoittelu suunnitellaan juuri siihen ja tavoitteisiisi sopivaksi. Myös ruokavalioon ja palautumiseen sekä psyykkiseen valmennukseen kiinnitetään vahvasti huomiota, kun valmentajanasi toimii fysioterapeutti ja liikunnan vahva ammattilainen. Näillä keinoilla varmistamme onnistumisen tavoitteiden mukaisesti. Tavoitteena on luoda pysyviä muutoksia arjessa. Yhteisten treenikertojen lisäksi valmentaja on sinuun yhteydessä jakson aikana tiiviisti, varmistaen, että harjoitteet tulee tehdyksi. Pidetään yhdessä huolta siitä, että tavoitteet tulevat täytetyksi.

Anna tämän päivän olla se jolloin aloitit!

Varaa aika ensitapaamiselle yhteydenotolla! Voit katsoa vapaita aikoja myös ajanvarauksesta ja varata fysioterapiakäynnin suunnittelua varten täältä