Fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti Tampereen Tullin alueella

Varaa aika fysioterapiaan ajanvarauksesta! tai soita ja kysy lisää.

Mitä fysioterapia on?

Fysioterapialla parannetaan ja ylläpidetään kehon liikkumis- ja toimintakykyä kokonaisvaltaisesti sekä ennaltaehkäistään vaivojen syntyä. Taustalla voi olla tuki- ja liikuntaelinten kiputila, esimerkiksi niska tai selkäkipu, johon halutaan saada apua. Oireet ovat voineet kehittyä pitkällä aikavälillä tai tapaturman seurauksena. Vammojen jälkikuntoutuksessa fysioterapialla on tärkeä rooli ja erilaisten harjoitteiden avulla voidaan välttyä vamman pitkäaikaisilta vaikutuksilta myös muualla kehossa. Fysioterapiassa voidaan myös kartoittaa kehon tämänhetkistä toimintakykyä, vaikka erityisiä kipu- tai ongelma-alueita ei juuri nyt olisi.

Laadukasta Fysioterapiaa Tampereella

Fysio SOMAlla ihminen kohdataan aina kuunnellen. Fysioterapiassa tutkitaan haastattelun, erilaisten testien sekä havainnoinnin keinoin asiakkaan lähtötilanne kokonaisvaltaisesti. Tavoitteet luodaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja niissä huomioidaan jokaisen oma lähtötilanne sekä resurssit. Asiakas on avainroolissa tavoitteiden saavuttamiseksi ja siksi meillä halutaan toteuttaa fysioterapiaa yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Fysioterapiassa voidaan hyödyntää eri keinoja, joita ovat esimerkiksi arviointi ja ohjaus, erilaiset kivunhallinnan keinot, terapeuttinen harjoittelu ja manuaalinen käsittely. Meille on tärkeää huomioida asiakas aina psykofyysisenä kokonaisuutena ja aktiivinen ote fysioterapiassa on terapian keskiössä sen vaikuttavuuden vuoksi.

Selkäkipu, niskakipu, vatsalihasten erkauma, päänsärky?

Fysioterapian tulosyitä voivat olla esimerkiksi:

  • niskakipu
  • pitkittynyt selkäkipu
  • venähtäneen polven jälkikuntoutus
  • polven tai nilkan epävarmuus kävellessä
  • jännityspäänsärky
  • virtsankarkailu
  • harjoittelun aloittaminen synnytyksen jälkeen
  • suorien vatsalihasten erkauman aiheuttamat ongelmat
  • toive saada tietoa oman kehon toiminnasta

Miksi fysioterapiaan?

Fysioterapialla pyritään saavuttamaan pitkäaikaisia ja pysyviä tuloksia ja siitä syystä olen valmis panostamaan sinun fysioterapiapolkuun. Fysioterapia suunnitellaan siten, että tuloksia saadaan aikaan eri keinoja käyttäen. Asiakkaan aktiivinen ote on tärkeää fysioterapian tuloksellisuuden kannalta, ja olen valmis auttamaan sinua tavoitteiden saavuttamisessa. Fysioterapiaan voit saapua myös ilman lääkärin lähetettä.

Äitiysfysioterapiaa ja lantionpohjan fysioterapiaa Tampereella

Äitiysfysioterapiassa keskitytään odottavien ja synnyttäneiden hyvinvoinnin tukemiseen ja kuntoutumiseen. Äitiysfysioterapiaan perehtyneeltä fysioterapeutilta saat apua esimerkiksi lantionpohjan toimintakyvyn kuntouttamiseen ja oireiden ennaltaehkäisyyn. Jos vatsalihasten erkauma mietityttää, voit varata ajan vastaanotolle ja tutkitaan miten sinä saisit parhaan avun keskivartalon kuntouttamiseen. Jokainen raskaus ja synnytys on erilainen, joten on tärkeää huomioida juuri sinun tilanne ja antaa hoitoa ja neuvoja jotka auttavat sinua jaksamaan arjessa ja saavuttamaan kehoon hyvän olon.