Hierontaa Tampereen Tullin alueella

Hieronta auttaa palautumaan, poistaa lihasten jännitystiloja ja rentouttaa koko kehoa. Jos kaipaat pika-apua lihasjännityksiin tai kiputiloihin, tai vain rentoutumista arjen keskellä, hieronta on sinua varten. Hieronnalla voidaan huoltaa kehoa ja se voi toimia passiivisena kehonhuoltona kiristäviin kehonosiin. Fysioterapeutti voi halutessasi tehdä myös manuaalista mobilisointia ongelmakohtiin. Usein jo muutaman kerran hieronnalla saadaan pika-apua lihasjännityksiin ja kiputiloihin.

Varaa aika hierontaan tästä.

Fysioterapeutin tekemässä hieronnassa saat neuvoja myös siihen, kuinka voit ennaltaehkäistä kiputilojen tai lihaskireyksien syntyä. Omatoimista mobilisaatiota voi tehdä monella eri tavalla arjessa, kotona tai työn tauottamiseksi.

Pitkäaikaisissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa kannattaa varata aika fysioterapiaan, jossa oireiden syytä selvitetään tarkemmin ja tavoitellaan pitkäaikaisia tuloksia oireiden ennaltaehkäisyyn.

Olisiko aika huoltaa kehoa ja mieltä hieronnalla säännöllisesti? Hierontaan saatavilla myös erilaisia sarjakortteja. Kurkkaa sarjakortteja ja osta omasi.

Lahjakortti on myös mainio tapa ilahduttaa ystävää tai läheistä. Verkkokaupasta saat lahjakortin suoraan sähköpostiisi.