Pienryhmäliikunta

Physio Pilates, kevätkauden viimeiset kurssit käynnissä!

Ryhmissä on tilaa, tule tutustumaan.

Pienryhmäliikuntaa fysioterapeutin ohjauksessa. Physio Pilatesta pienryhmässä.

Ota tili seurantaan Instagramissa ja tiedät ajankohtaisimmat uutiset ensimmäisenä.

Physio Pilates ryhmät kevätkaudella 2023

Alkeis/keskitaso maanantaisin klo 17-18

Äijäryhmä maanantaisin klo 18.15-19.15

Mama & Bebe torstaisin klo 9.00 – 9.45

Mama (raskaanaoleville) torstaisin klo 10.00 – 10.45

Kurssit myynnissä verkkokaupassa Klikkaa Kauppaan tästä. Kysy vapaita paikkoja kurssin ollessa käynnissä.

Physio Pilates, äitiyspilates, äijäpilates, alkeis/keskitason kurssit

Pienryhmäliikuntaa on tarjolla 6 kerran kursseina Fysio SOMAn studiolla Tampereen Tammelassa. Ohjelmat vaihtuvat kausittain, joten voit jatkaa samassa ryhmässä jaksolta toiselle. Alkeis/keskitason ryhmässä voit harjoitella, olit sitten vasta-alkaja tai enemmän harjoitellut. Sopii myös raskausajan harjoitteluun. Harjoitteita voidaan soveltaa yksilöllisesti siten, että jokainen saa omalle keholle soveltuvia ja sopivan tasoisia harjoitteita.

Tunneilla käytössämme on oman kehon lisäksi pilatesrullat, vastuskuminauhat, ja pilatesrenkaat antamassa tukea tai haastetta harjoitteluun.

Millaista pilatesharjoittelu on?

Pilates-harjoittelu pohjautuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Physio-Pilates on kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävää harjoittelua. Tunnilla keskitytään kehon syvien tukilihasten aktivointiin, fysiologisesti oikeiden liikeratojen harjoittelemiseen sekä hengityksen syventämiseen. Harjoittelussa yhdistyy lihasvoima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteet joita tehdään oman hengityksen tahdissa. Vartalon tukilihasten harjoitteleminen parantaa kehon kannatusta ja fysiologisesti oikeiden liikeratojen harjoitteleminen auttaa vähentämään kuormitusta kehossa. Syvien tukilihasten aktivaatio on perusta kaikelle liikkumiselle. Pienryhmässä harjoittelu mahdollistaa myös yksilöllisen ohjauksen niin halutessasi. Tule voimaan hyvin.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota Yhteyttä ja kysy lisää!

Everyone is the architect of their own happiness.

Joseph Pilates.

unrecognizable young woman warming up arms before training