Pienryhmäliikunta

Physio Pilates Tampere

Hyvää oloa lempeästi mutta tehokkaasti

Pienryhmäliikuntaa fysioterapeutin ohjauksessa. Physio Pilatesta pienryhmässä.

Ota tili seurantaan Instagramissa ja tiedät ajankohtaisimmat uutiset ensimmäisenä.

Physio Pilatesta, kehonhuoltoa tai muuta ryhmäliikuntaa räätälöidysti yritystunteina. Ota yhteyttä jos liikuntahetki sopisi aamupalaverin yhteyteen tai seuraaville tykypäiville.

Physio Pilates ryhmät tilaustunteina yrityksille ja yksityisille

Physio Pilates, äitiyspilates, äijäpilates, alkeis-/ keskitason kurssit

Alkeis-/keskitason ryhmässä voit harjoitella, olit sitten vasta-alkaja tai enemmän harjoitellut. Sopii myös raskausajan harjoitteluun. Harjoitteita voidaan soveltaa yksilöllisesti siten, että jokainen saa omalle keholle soveltuvia ja sopivan tasoisia harjoitteita.

Tunneilla voidaan käyttää oman kehon painon lisäksi vastuskuminauhoja tai pilatesrenkaita antamassa tukea tai haastetta harjoitteluun.

Millaista pilatesharjoittelu on?

Pilates-harjoittelu pohjautuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Physio-Pilates on kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävää harjoittelua. Tunnilla keskitytään kehon syvien tukilihasten aktivointiin, fysiologisesti oikeiden liikeratojen harjoittelemiseen sekä hengityksen syventämiseen. Harjoittelussa yhdistyy lihasvoima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoitteet joita tehdään oman hengityksen tahdissa. Vartalon tukilihasten harjoitteleminen parantaa kehon kannatusta ja fysiologisesti oikeiden liikeratojen harjoitteleminen auttaa vähentämään kuormitusta kehossa. Syvien tukilihasten aktivaatio on perusta kaikelle liikkumiselle. Pienryhmässä harjoittelu mahdollistaa myös yksilöllisen ohjauksen niin halutessasi. Tule voimaan hyvin.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota Yhteyttä ja kysy lisää!

Everyone is the architect of their own happiness.

Joseph Pilates.

unrecognizable young woman warming up arms before training