Fysioterapeutti, Hyvä Tyyppi

Satu Bergman

Moi! Olen Satu, Fysio SOMAN omistaja, fysioterapeutti ja erityisesti hyvä tyyppi. Olen toiminut hyvinvoinnin parissa yli kymmenen vuotta eri ikäisiä ja kuntoisia ihmisiä ohjaten. Vahvuuksiini kuuluu hyvin erilaisten ryhmien ja yksilöiden ohjaaminen. Haluan antaa aikaa yksilölliselle hyvinvoinnin edistämiselle kunkin asiakkaan omat tarpeet ja lähtökohdat huomioiden. Hyödynnän tekemisessäni liikuntaneuvojan ja fysioterapeutin ammattejani sekä ja Physio Pilates-ohjaajan koulutusta ja vahvaa työkokemusta hyvinvointialalta.

Fysioterapiassa on tärkeää kohdata jokainen ihminen kiireettömästi ja haluan pureutua huolellisesti oireiden syihin. Fysioterapian tavoitteena on parantaa elämänlaatua ja toimintakykyä jokaisen omista tavoitteista käsin. Arvojeni mukaisesti haluan tehdä työtä hyvinvoinnin parissa yksilöllisellä, välittömällä ja lämpimällä otteella. Jokainen ihminen on erilainen ja yksilöllisyys on tärkeä arvo työssäni.

Oletko valmis tarttumaan sinun tavoitteisiin ja haaveisiin ja lisätä hyvinvointia arjen keskelle jo tänään?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä miten voisimme lähteä kulkemaan sinun tavoitteitasi kohti!

Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaa Tampereella

Fysioterapiassa olen suuntautunut tuki- ja liikuntaelinkuntoutukseen sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Äitien kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin odotusajan ja vauva-arjen keskellä on tärkeää, ja hyvinvoiva äiti jaksaa paremmin myös kuormittavassa arjessa. Olen kahden lapsen äiti ja kokenut itsekin kaksi erilaista odotusaikaa ja synnytystä ja tiedän millaisilla keinoilla keho ja mieli saadaan kuntoutettua ja elämänlaatua nostettua sen myötä. Äidit ovat aina lähellä sydäntäni työssäni. Hoidan myös erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja asiakkaita neurologisen ja geriatrisen fysioterapian puolelta.

Yksityinen fysioterapiavastaanotto Tampereen Tullin alueella

Haaveenani on ollut tarjota saman katon alla monipuolisia hyvinvoinnin palveluita erilaisille ihmisille laatu edellä, ja näistä haaveista rakentui Fysio SOMA. Pienen yksityisen vastaanoton etuna isoihin toimijoihin verraten on lämmin, turvallinen ja yksilöllinen palvelu. Minulla on aikaa juuri sinulle, ja sinun ei tarvitse jonotella aulassa vaan saat henkilökohtaista palvelua heti ovesta sisään saapuessasi. Fysio SOMAlle voit saapua juuri sellaisena kuin olet. Odotan jo kohtaamistamme!

Vastaanotto on Tampereen Tullin alueella osoitteessa Pinninkatu 55 A, 4krs. Esteetön sisäänkäynti löytyy sisäpihan puolelta suoraan tavarahissillä. Läheltä löytyy kadunvarsipaikkoja ja Tampere-talon pysäköintihalli autoileville. Saapuessasi julkisilla on ratikka- ja bussipysäkkejä runsaasti Itsenäisyydenkadulla. Vai saavutko junalla? Myös juna-asema on kävelymatkan päässä vastaanotolta. Jos liikut rattaiden tai lastenvaunujen kanssa, saat ne helposti vastaanotolle käyntisi ajaksi.

Tyky-päivä, työpaikkaliikunta ja yritysten hyvinvointipalvelut

Tuotan myös yritysten hyvinvointipalveluita räätälöidysti. Kaipaako yrityksenne liikettä työpäiviin, lisää endorfiiniä tyky-päivään tai luennon palautumisen tärkeydestä? Kysy lisää ja suunnitellaan paketti teidän tarpeisiin. Tai vinkkaa tästä mahdollisuudesta seuraavassa aamupalaverissa muillekin.

Tuon liikunnan myös yrityksen tiloihin. Raivataan jumppamatoille tilaa vaikka työpöytiä siirtelemällä alkulämmittelyksi ja nappaan vastaanotoltani mukaan tarvittavat pienvälineet.