PT, Personal Trainer, Henkilökohtainen valmentaja – Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Onko tavoitteenasi saada lisää virtaa arkeen? Kaipaatko levollisempaa unta? Onko tavoitteenasi painon pudotus tai liikunnan aloittaminen tauon jälkeen? Haluatko kasvattaa lihasmassaa tai lisätä liikkuvuutta?

Yksilövalmennuksesta saat apua tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Fysioterapeuttinen kartoitus

Ensimmäinen tapaaminen koostuu fysioterapeutin tekemästä kokonaisvaltaisesta kartoituksesta ja lähtötilanteen arvioinnista yhdessä asiakkaan kanssa. Silloin kartoitetaan yksilöllisiä tavoitteita ja suunnitellaan yhdessä millä keinoilla tavoitteita kohti aloitetaan askeltamaan. Jokaisen asiakkaan kohdalla valmennuspolku voi rakentua eri tavoin.

Yksilövalmennus – Personal Training

Valmennuksessa sinulle rakennetaan yksilöllinen harjoitusohjelma, voi sisältää erilaisia aerobisia harjoitteita, lihasvoimaa kasvattavia ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita tavoitteiden mukaisesti. Kiinnitämme huomion myös ravintoon ja ruokavalion suunnitteluun. Valmennus voi toimia myös oheisharjoitteluna lajiharjoittelulle, jolloin rakennamme ohjelman tukemaan lajin vaatimuksia ja niistä palautumista.

Valmennuspaketti

Valmennuspaketti koostuu yhteisistä treenikerroista, jolloin harjoittelua voidaan tehdä Fysio SOMAN studiolla Tammelassa, ulkona, vedessä tai muussa sovitussa paikassa. Tämän lisäksi valmentaja on koko jakson ajan sinun tukena ja vastaamassa mieltä askarruttaviin asioihin. Muokkaamme ohjelmaa jakson aikana ja saat uusia harjoitteita jokaiselle treenikerralle. Valmennuspaketti sisältää siis paljon muutakin kuin treenikaverin yhteisiin harjoitteluhetkiin. Valmennuspakettiin kuuluu myös alku- ja lopputestit, jotka valitaan asiakkaan tavoitteiden mukaisesti valmennuksen alussa. Pidemmissä valmennuksissa tehdään myös välitestaus jakson aikana. Konkreettisilla testeillä saat luotettavaa tietoa kehittymisestä valmennuksen aikana

Personal Trainer – Fysioterapeutti – Henkilökohtainen valmentaja

Valmennuspaketin myötä saat arkeesi mukaan henkilökohtaisen valmentajan, jolta saat apua tavoitteiden saavuttamiseen ja kannustusta harjoitteiden tekemiseen. Valmentajasi huolehtii oikeanlaisesta harjoittelun ohjelmoinnista ja harjoitteiden soveltuvuudesta yksilöllisesti. Ohjelmoinnissa huomioidaan sinun elämäntilanne ja harjoittelu suunnitellaan juuri siihen sopivaksi. Näin varmistamme onnistumisen. Yhteisten treenikertojen lisäksi valmentaja on sinuun yhteydessä jakson aikana tiiviisti, varmistaen, että harjoitteet tulee tehdyksi. Pidetään yhdessä huolta siitä, että tavoitteet tulevat täytetyksi.

Varaa aika Yksilövalmennuksen ensikäynnille ottamalla yhteyttä Satuun!

Anna tämän päivän olla se jolloin aloitit!